手作りピザ作り体験(1人1枚) :
¥1,500-
¥1,200-(小学生)
¥600-(1/2サイズ 幼児のみ)
ソムリエファームで穫れた、新鮮な季節の野菜のサラダが付きます!
(ピザのトッピング、サラダの内容は季節によって変更となります)
飲み物は持ち込み可です。(お店にもご用意ございます)
お時間 : 11:00~ 11:30~ 12:00~ 12:30~ 13:00~ 13:30~
※夜はお受けしておりません。
野菜摘み : 要予約 ¥800-/一袋
ルバーブジャム作り : ¥800-/人
(季節によりご案内できない場合がございます。お問い合わせください。)
※必ず、前日までにご予約下さい。当日予約はお受けしておりません。
※悪天候(強風・台風など)の場合は、外の石窯に火を付けれないので、
オーブンでのピザ焼成になる場合がございます。ご了承ください。
Handmade pizza experience (1 whole / person)
1,500 JPY
1,200 JPY(under 12 years old)
600JPY(1/2size just for under 5 years old)
with seasonal fresh salad grown at Sommelier farm!
(topping and salad are to be changed by season)
Bring your own drinks.
Harvest a vegetable experience : ASK (Price is as same as near direct-sales depot)
※RECOMMENDED
Rhubarb Jam cooking experience : 800JPY/person
※Completely reserved system only on Saturday and Sunday.
More than 5 people can reserve in weekday.